Monday, May 2, 2011

Invitatie (foaarte) papirus

A fost o data ca niciodata o perioada in care totul era aproape simplu: imi imaginam ceva, deschideam Photoshop-ul si imi varsam imaginatia pe el, apoi trimiteam la printat 200 de bucati si gata invitatia. Mirii fericiti pana la adanci bataneti, eu si mai fericita ca imi terminasem treaba in maxim o saptamana. Dar...lucrurile se mai schimba si mintea incepe sa se plictiseasca si ca sa evite asta, incepe sa o ia razna si sa gandeasca lucruri tot mai complicate.
Pentru luna asta am primit comanda de o invitatie in stil vechi (chiar si textul este cu iz arhaic), o invitatie papirus. Ar fi fost foarte simplu sa o las asa:
Dar nu era suficient. Asa ca i-am adaugat...cate ceva. Am ars marginile si am pus sus si jos cate un băţ pentru un efect mai deosebit. Cand ma intreba cineva pe mess, sa la telefon 'ce faci?', raspundeam: 'ard invitatiii'... Cea mai grea parte insa nu a fost arderea marginilor, ci gasirea betelor, in numar suficient pentu toate invitatiile. Betele erau initial de culoare deschisa si le-am colorat cu bait apoi le-am aplicat sus si jos la fiecare invitatie.

No comments:

Post a Comment