Thursday, September 1, 2011

Design del Mar


Incepand cu luna iulie am inceput un nou proiect.
Design del Mar s-a nascut din dorinta de a crea ceva unic pentru evenimente speciale.
Doua persoane diferite, acelasi scop: sa transformam o zi speciala intr-una cu totul deosebita. Suntem alaturi de viitorii miri in fiecare moment al planificarii zilei perfecte. Fie ca este vorba de aranjamente florare sau decorarea completa a salii, venim intotdeauna cu idei noi, iar designul invitatiilor si al meniurilor este unic si realizat pentru fiecare client in parte.

Cum procedam? Ne intalnim, discutam, notam si schitam primele idei. Urmeaza pasul 2: cercetarea amanuntita, tinand cont de discutiile din prima zi, conturam primele sugestii pentru decorarea salii si aranjamentele florale. La cea de-a doua intalnire, se prezinta sugestiile amenajarii si este aleasa varianta triumfatoare. Discutii vor mai exista si pe parcurs, pentru ca de foarte multe ori se intampla lucruri neprevazute sau schimbari de planuri.

Incercam sa facem imposibilul posibil, sa aducem culoare si stralucire fiecarui eveniment, sa realizam ce altii poate nici nu si-au imaginat, pentru ca vrem sa fim intotdeauna la superlativ.

No comments:

Post a Comment